Velkommen til Viken Violiner!

- Du har nå kommet til Viken Violiners nye og oppdaterte, mobilvennlige hjemmeside! Flere bilder og info kommer etter hvert.

 

        

 

                
  

En velrenommert spesialforretning for strykeinstrumenter! Strykeinstrumenter av høy kvalitet,  fra Norge, Ungarn, Romania, Tyskland, Frankrike, Kina, Tsjekkia, USA osv.  Alt tilbehør. Eget verksted.

Ved sending av bestilte varer, eller instrumenter som sendes på prøve, er PORTO den eneste utgiften som kommer i tillegg.

Når forsvarlig, sendes strenger og andre småting så billig som mulig i brev, på Viken Violiners egen risiko. Postens pakkeporto for f.eks. bue- eller fiolinforsendelser, koster for tiden kr. 175,-.
(Postens 2018-pris, egenemballert Norgespakke inntil 10 kg.)

NB: Pga den ustabile kronekursen for tiden, kan det hende at noen av de oppførte prisene på siden ikke stemmer 100%  med virkeligheten. Jeg ber om forståelse for dette, men prøver uansett å holde prisene så lave som mulig.

Klikk på menyen til venstre, for videre info.

Enkelt å handle: Ingen tidkrevende registrering etc. som i en tradisjonell "Webshop". Jeg svarer gjerne på spørsmål pr. epost eller telefon, for å sikre at kunden får veiledning og til slutt den varen som er riktig for vedkommende.

Bare klikk på

viken@violiner.no

og skriv en kort mail med dine ønsker, så sender jeg varene, med en vedlagt faktura. (Bare husk postadresse og telefonnummer).
  
Åpningstider: Man-fred.: 11-17 / Lørd.: 11-14. 
Postadresse: Postb. 4380, P i b , 7417 Trondheim.
Besøksdresse: Fjordgt. 3, 7010 Trondheim.

Mobil: 99 39 64 95

Epost: viken@violiner.no

Levert av