https://violiner.no/Skins/Menu/link.html

CODA buer
 

Klikk på respektive buetype (Fiolin, cello etc. i menyen)Se nedenfor hva en fornøyd Diamond GX-eier skrev i en tilbakemelding:

Hei!
Jeg mottok fiolinbuen jeg kjøpte av dere for snart 14 dager siden, og  vil bare her gi ei tilbakemelding på at jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Denne Diamond GX-buen er meget god til mitt bruk. Spillingen  går nå som en drøm og jeg merker faktisk at klangen på fiolinen er mer distinkt og klar."

 

CodaBows drøm

For 20 år siden ble CodaBow grunnlagt av luft- og romfarts-ingeniør Jeff van Fossen, og pioneren i Sachen Kompositt-materialer, Stan Prosen. Den gang som i dag var målet å lage en "High-Performance" bue med fremragende materialer, og ved hjelp av de mest avanserte konstruksjonsmetoder.

Drømmen var å forene buemakertradisjonen med de mest moderne materialer, for å grunnlegge en bue-familie som utmerket seg gjennom uovertruffen ytelse og kompromissløs estetikk.

Den første prototypen av Codabow oppsto i Labor, under taket på en nedlagt salve-fabrikk i Winona, Minnesota. I håndblåste glasskolber og med sylindere utstyrt med måleenheter, ble ingrediensene satt sammen. En av disse ingrediensene, grafittfiber-teknologien, var helt ny i buemakingen.


De resterende bestanddelene var like gamle som selve buemakeriet:
Lidenskap for kunsten, hengivenhet til vitenskap og kompromissløs troskap mot YTELSEN, kvaliteten. Musikere, lærere, mesterbuemakere og ledende vitenskapsmenn delte av sin erfaring, og bidro til utviklingen. Resultatet var den første CodaBow Performance buefamilien for fiolin, 
bratsj, cello og bass.

I dag viser CodaBow sine kvaliteter over hele verden: 

På scener i Europa, i opptaksstudier i Hollywood, i asiatiske konsertsaler og i stille øvingsrom overalt.
Buene fra CodaBow begeistrer musikere over hele verden.

For flere detaljer, klikk:

www.codabow.com
Levert av  
mangadex